brengt karakter in beeld

Menu

Social

waar zat mets?? op de boerderij!!


Een blog bijhouden

dus, onder de noemer ‘werk in uitvoering’. Werk in uitvoering genoeg, zoveel dat er geen tijd voor bloggen was. Gevolg dat er niets op de fotomets website gebeurde. En eigenlijk ook mondjesmaat op Facebook. Om daar verandering in te brengen deed ik een zeer leerzame cursus storytelling bij Gerard Oonk van Textmaker.

hoezo werk in uitvoering??

De opgedane kennis had ik beter direct in praktijk kunnen brengen, dan zouden de bezoekers van mijn site, dat zijn er steeds meer als ik google mag geloven, nu weten waar ik nog meer mee bezig ben!

met een fotoboek dus… over de boerderij van Jet en Erik

Dan hoefde ik niet veel uit te leggen; dan zou een linkje naar mijn website volstaan en zou de tweede oplage al gestart moeten worden nog vóór de eerste op de pers lag. Nu dan met terugwerkende kracht; bekijk de link van voordekunst, vooral het filmpje is reuze informatief.