brengt karakter in beeld

Menu

Social

toch eventjes bruidsfotograaf

Mijn nicht in Noorwegen trouwde, of ik de foto’s wilde maken. Ze moest er niet aan denken dat er de hele dag een fotograaf om haar heen stond te dansen. Van mij kon ze dat hebben, ze kent me niet anders; Tante Mets maakt altijd foto’s.

Zo ook nu weer! Het was mooi om te doen en te zien hoe gelukkig ze met elkaar zijn. Dat ik inderdaad onzichtbaar dichterbij kon komen en door een goede voorbereiding wist wat er allemaal ging gebeuren..

 

de Noorse kerk in Ski was natuurlijk een prachtige locatie, vooral omdat mijn nicht daar veel herinneringen heeft. Er lag sneeuw en de zon scheen uitbundig; fototechnisch nogal pet weer…

 

Het was een prachtige dag en ik ben blij dat ik het gedaan heb, maar dat ik nou bruidsfotograaf ben… niet echt… het is gewoon leuk foto’s te maken!